0
Веровал, Veroval ЕКГ и апарат за кръвно комбиниран уред 2в1

Веровал, Veroval ЕКГ и апарат за кръвно комбиниран уред 2в1

Този продукт е временно неналичен.
Използвайте бутона "Наблюдавай" и въведете вашият имейл, ако желаете да Ви информираме когато продукта е отновон наличен.
293.38 лв.
Наблюдавай


Email:

  Описание

Веровал ЕКГ и кръвно налягане е комбиниран уред, изпълняващ 2 функции - мобилен контрол на сърдечния ритъм (електрокардиограма) и измерване на кръвно налягане. С мобилното ЕКГ устройство на Веровал можете да записвате Вашия сърдечен ритъм при появата на симптоми, навсякъде и по ...

Информация за доставката...

Информация за връщане...

Тук може да направите своето запитване за даден продукт и ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

* Задължителни полета


Веровал ЕКГ и кръвно налягане е комбиниран уред, изпълняващ 2 функции - мобилен контрол на сърдечния ритъм (електрокардиограма) и измерване на кръвно налягане. 

С мобилното ЕКГ устройство на Веровал можете да записвате Вашия сърдечен ритъм при появата на симптоми, навсякъде и по всяко време. Уредът предоставя лесно разбираемо показание за резултата, а при необходимост може да бъде отпечатана или изпратена по имейл подробна електрокардиограма до Вашия лекар. При повечето сърдечни заболявания в ЕКГ могат да се видят изменения, като например нарушения в сърдечния ритъм, които уредът разпознава и записва. Тази информация може да послужи пред Вашия лекар, което дава възможност за своевременно прилагане на превантивни мерки.

Напълно автоматичната функция за измерване на кръвно налягане позволява бързо, сигурно и с висока прецизност измерване на систоличното и диастоличното кръвно налягане, както и честотата на пулса. Разполага с удобен универсален маншон с ергономична форма. Лесен анализ на измерените стойности и запаметяване на данните със софтуера Veroval® medi.connect. Данните могат да се комбинират с всички устройства Veroval® - например кантар и гривна за активност.

Чрез USB Bluetooth адаптера, можете да свържете уреда към Вашия компютър, където може да видите, анализирате и представите графично измерените стойности с помощта на Veroval софтуера.

Характеристики на Веровал ЕКГ и кръвно налягане:
1. Мобилна ЕКГ функция: 1.1 Навсякъде и по всяко време уреда записва сърдечния ритъм за 30 секунди.
1.2 Разпознава предсърдни мъждения, които са една от главните причини за инфаркт.
1.3 Разпознава нарушения в сърдечния ритъм и ранни признаци за нарушения в оросяването и заболявания на сърдечния мускул.
1.4 Разпознаване на резултата за пациента и подробно показание за лекаря.