0

Начини на плащане

За улеснение и удобство на нашите клиенти предлагаме следните варианти за разплащане

  • Наложен платеж- в брой. Услугата е валидна само за територията на България и Румъния.При този метод за разплащане вие плащате при получаване на поръчката  си директно на куриера, който ви доставя пратката или в офиса на куриерската фирмa.
  • Дебитни и кредитни карти- След преминаване на процедурата по поръчката изберете начин на плащане – Дебитни и кредитна карти. Системата автоматично ще ви пренасочи към модул на ДСК Банк, където се въвеждат данните от картата и се извършва плащането.Услугата все още не е налична.

Видове карти с които можете да платите: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro.  Плащането с дебитни и кредитни карти е валидно за територията на България и Румъния.
Ако изберете начин на плащане чрез кредитна или дебитна карта, това означава автоматично, че давате своето изрично съгласие плащането на стоката да бъде извършено авансово – преди нейната доставка. Въпреки извършеното авансово плащане на стоката, това не намалява всички останали права, които притежавате, във връзка с покупката.
Потребителят следва да има предвид, че когато извършва плащания с карти издадени от български банки валутата на плащането може да бъде само български лев (ЛВ) и съответно той следва да съобрази цената на стоката от САЙТА в  български лева.  
ВНИМАНИЕ! При плащане с банкови карти банката може да наложи допълнителни изисквания към платеца.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
1. Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
2. Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
3. В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

  • Еpay- За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата.След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането. Услугата все още не е налична.