0
Лутеин комплекс плюс, Lutein complex plus 30 капсули

Лутеин комплекс плюс, Lutein complex plus 30 капсули

Количество:
29.90 лв.
Добави в Кошница Наблюдавай


Email:

  Описание

Лутеин Комплекс плюс е нова, обогатена формула, включваща в състава си биофлавоноида зеаксантин. Така подбраната комбинация от естествени антиоксиданти е мощно средство за поддържане здравето на очите.​Високата концентрация на на биофлавоноидите лутеин и заексантин в очите са от г...

Информация за доставката...

Информация за връщане...

Тук може да направите своето запитване за даден продукт и ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

* Задължителни полета


Лутеин Комплекс плюс е нова, обогатена формула, включваща в състава си биофлавоноида зеаксантин. Така подбраната комбинация от естествени антиоксиданти е мощно средство за поддържане здравето на очите.

​Високата концентрация на на биофлавоноидите лутеин и заексантин в очите са от голямо значение за здравето им. В централната част на ретината – макулата, заексантинът е преобладаваща съставка, а в периферната част на ретината преобладава лутеинът. Установени са два механизма на действието им – антиоксидативната им роля и способността им да абсорбират близката до UVсиня светлина, която повишава нивото на свободните радикали в клетката на окото.

Активни съставки:
Витамин С (Ascorbic acid) 66.0 mg Лутеин 33.0 mgЕкстракт от черна боровинка (Extr. Vaccinium myrtillus, 25% anthocianidines) 30.0 mgВитамин Е ( D - Alpha tocopherol natural) 16.5 mg α-TEЦинк (Zinc Sulfate) 15.0 mg

Дозировка:
Приемайте по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване. За осигуряване здравето на Вашите очи, приемайте Лутеин Комплекс плюс поне веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно.

Предупреждения:
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не е заместител на разнообразното хранене.

Опаковка:
30 капсули

Лутеин/ Lutein комплекс 30 капс - Подпомага подобряването на зрителната острота.Он-лайн аптека, в която ще намерите необходимите Ви продукти на ежедневно ниски цени.