0

Как да поръчам?

Необходима ли е регистрация при покупка?
Необходима ли ми е регистрация, за да закупя дадена стока? - отговорът е НЕ.
Бързо и лесно може да закупите желаните от вас продукти при това на най-ниски цени на територията на България.
За  улеснение на нашите клиенти ние даваме възможност да закупите желаните от вас артикули без да е необходима регистрация в оналайн магазина. Регистрацията е единствено и само при желание на клиента. Предимствата, които имате при регистрация е да имате пълна  информация за поръчките, които сте направили до момента, да добавяте желаните от вас стоки в "Любими продукти" и  да получавате известия на е-мейл за всички наши кампании, намаления, промоции и оферти за всички или за дадена група стоки.

Как да поръчам?

Как да попъня личните си данни при завършване на поръчка?
Необходима е само информация нужна за доставка на пратката ви.

В графа "Начин на поръчка" избирате как да направите поръчка. Със съществуваща регистрация, без регистрация или с нова регистрация. Като при новата регистрация е необходимо да попълните данните необходими за регистриране на потребители.

В поле" Информация за доставка" маркирате начина, по който желаете да получите пратката си и вашите лични данни- имена, телефон и адрес, като в полето за адрес се попълва адреса, на който желаете да бъде доставена пратката ви / офис на куриер или личен адрес/. След като сте попълнили коректно информацията натискате бутона "Продължи"

В поле "Информация за плащането" избирате начина, чрез който желаете да заплатите:
Наложен платеж- Сумата се заплаща на куриера при получаване на пратката.
Еpay.bg- Плащането се извършва чрез платформата на www.epay.bg
Paypal- Плащането се извършва чрез платформа на сайта www.paypal.com
Kредитна/Дебитна карта- Плащането се извършва чрез банкова кредитна или дебитна карта, като при този метод на плащане е необходимо да попълните имената на картодържателя, номера на картата, нейната валидност и CCV kода намиращ се на гърба на картата ви/ последните 3-цифри от номера на гърба на картата ви/. След като сте попълнили неободимата информация натискате бутона "Продължи".

 Графа "Издаване на фактура" се попълва ако вие пазарувате като юридическо лице и ви е необходима фактура. Тази графа не се попълва ако сте физическо лице. В това поле попълвате необходимите данни, за да ви бъде издадена фактура.

След като всички данни са попълнени натискате бутона "Поръчване" или "Завършване на поръчката".

Електронния магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукта, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
След завършване на поръчката ще получите потвърждение за заявените от вас стоки, които желаете да закупите на посоченият от вас електронен адрес /e-mail/. От този момент заявката се счита за приета и започва изпълнението и от нашият екип.