0
Дио-Ренал, Dio-Renal 545 мг 30 капсули

Дио-Ренал, Dio-Renal 545 мг 30 капсули

Количество:
10.39 лв.
Добави в Кошница Наблюдавай


Email:

  Описание

Дио-Ренал е хранителна добавка от растителен произход,  с благотворно- действие върху функционалното състояние на пикочно-половата система и мек диуретичен ефект.

Съдържа екстракт от листа на бреза, с гарантиравно качество на съставката и доказан ефект върху бъбреците и отделителната сис...

Информация за доставката...

Информация за връщане...

Тук може да направите своето запитване за даден продукт и ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

* Задължителни полета


Дио-Ренал е хранителна добавка от растителен произход,  с благотворно- действие върху функционалното състояние на пикочно-половата система и мек диуретичен ефект.
Съдържа екстракт от листа на бреза, с гарантиравно качество на съставката и доказан ефект върху бъбреците и отделителната система.
Дио-Ренал стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, без да нарушава равновесието на минералният метаболизъм.
Екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване количеството на урината при еквивалентно количество приета течност. Ефект,  който продължава до прочистване на уринарния тракт и избистряне на урината.
Дио-Ренал е подходящ за продължителен профилактичен прием. Продукт с отлична поносимост.

Подходящ за:
Възрастни и деца над 12 години

Активни съставки:
1 капсула съдържа:
Стандартизиран сух екстракт от листа на бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 12 mg до 20 mg флавоноиди

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно

Предупреждения:
Дио-Ренал е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо място, недостъпно за деца при температура под 25°С.

Опаковка:
30 капсули

Дио-Ренал е хранителна добавка от растителен произход, с благотворно- действие върху функционалното състояние на пикочно-половата система и мек диуретичен ефект. Стимулира отделянето на вода в организма